Vilawatt convida a gaudir amb energia del Festival Al Carrer 

Crispetes gratis cortesia de Vilawatt per gaudir d’un dels principals espectaces de l’esdeveniment, un show lumínic de drons inèdit a Viladecans

Vilawatt, l’energia 100 % renovable i ciutadana de Viladecans, estarà present per primera vegada al festival Al Carrer, un dels esdeveniments de teatre de carrer més importants de Catalunya, que celebrarà la seva 35a edició del 5 al 7 de juliol. Vilawatt acollirà al públic en un dels nous escenaris que s’estrenen al festival de Viladecans i els oferirà gratuïtament crispetes per gaudir, encara amb més energia, d’un dels espectacles més interessants de la programació: el primer show lumínic de drons en la història de la ciutat. 

Viatge en el Temps es un espectacle conformat per 140 drons que fa un viatge per la història a través d’imatges evocadores i il·lustratives de diferents èpoques de la humanitat: des de les civilitzacions més antigues a la conquesta de l’espai, passant per l’era dels descubriments, el món feudal o les revolucions científiques. El show lumínic, produït per UMILES Group, es podrà veure al parc de la Marina el dissabte 6 de juliol, a les 22.45 hores. 

Crispetes gratis per veure un singular show lumínic de drons

Per gaudir no només amb la vista sinò també amb el gust d’aquesta activitat singular, Vilawatt hi posarà les crispetes. Per assaborir el festival amb molta energia, tothom podrà recollir de manera gratuïta la seva paperina de crispetes entre les 21.45 i les 22.30 hores a tocar de l’edifici Cúbic (a la cantonada entre el passeig de la Marina i l’avinguda del Segle XXI). Al Carrer oferirà enguany 77 funcions de 36 companyies diferents al llarg de tres dies. 

Vilawatt permet a la ciutadania contractar el subministrament elèctric per a les seves llars i empreses exclusivament amb energia verda, a preus molt competitius en el mercat elèctric. Però va molt més enllà, tot impulsant un nou model energètic més sotenible, eficient, renovable i participatiu que situa l’empoderament energètic com un servei públic. Així promou també la generació d’energia no només des de l’àmbit públic sinó també amb un ampli ventall de serveis d’assessorament energètic de manera gratuïta a través de l’Oficina Vilawatt Informació, situada en el Mercat Municipal de la Constitució.