Serveis energètics

SERVEIS ENERGÈTICS

 

A aquestes alçades segur que ja t'has adonat que el Vilawatt és molt més que una companyia, és un estil de vida! Una manera de fer més conscient de la importància de l'energia, l'ús que en fem i les repercussions que té el nostre ús en el dia a dia del planeta!

Amb aquesta idea al cap, el Vilawatt ofereix altres serveis que ajuden a Viladecans i als viladecanencs i viladecanenques en el seu camí cap a la transició ecològica.

Te'ls expliquem!

ASSESSORAMENT ENERGÈTIC

Volem ajudar-vos a estalviar diners i energia per millorar la vostra vida i fer-la més sostenible.

A l'Oficina Vilawatt us assessorarem sobre com estalviar en la vostra factura energètica, com podeu fer instal·lacions de plaques solars pel vostre consum, individual o col·lectiu i t’informarem sobre els vostres drets a accedir als bons socials d’energia i agua i t’ajudarem a tramitar-los.

Si voleu més informació sobre serveis d’assessorament energètic, clica en l’apartat d’Anàlisi de la teva factura elèctrica o en l’apartat T’ajudem a tramitar el teu bo social d’energia i aigua.

En l’apartat d’Anàlisi de la teva factura elèctrica podràs accedir a un sistema digital de consulta sobre la teva despesa elèctrica que pots fer des del teu ordinador.

I en l’apartat de T’ajudem a tramitar el bo social d’energia i aigua, tens informació sobre com pots contactar amb l’Oficina Vilawatt per ajudar-vos a fer els tràmits.

20171116-25

REHABILITACIONS ENERGÈTIQUES

Millorar l'estat de l'edifici i també la seva eficiència energètica és possible amb una rehabilitació energètica:

  • Implica reduir la demanda energètica i aprofitar les energies renovables.
  • Contribueix a la reducció de les emissions d’efecte hivernacle.
  • Permet tenir més confort a casa amb menys consum.
  • Millora les condicions d'aïllament, el confort tèrmic i acústic dels usuaris de l’edifici i augmenta la qualitat de vida dels seus ocupants.
  • Permet reduïr la despesa energètica. El cost d’algunes de les millores es pot recuperar gràcies a aquests estalvis, mentre que alhora haurem revaloritzat el nostre habitatge.

Tens informació de diferents ajuts per a la rehabilitació energètica en l’apartat de ajudes i subvencions, especialment la part de l’Oficina Local d’Habitatge.