Bons Vilawatt

ARA, MÉS BONS VILAWATT PER A TU! AMPLIEN LES UNITATS DISPONIBLES.

Són teus, sense sortejos ni promocions. Entra a l’app Vilawatt i fes-te amb els nous Bons de Consum Local Vilawatt 2023 per fer les teves compres nadalenques, assaborir aquestes festes o aprofitar encara més les properes rebaixes de gener! Pots obtenir fins a 175 euros gratis per gastar a Viladecans fins al gener. Revisa les condicions.

On es poden gastar els bons?
En els establiments de Viladecans adherits a la moneda local Vilawatt, que actualment són gairebé dos centenars. La majoria ho tenen indicat als seus aparadors amb una etiqueta identificativa, però també es pot consultar directament a l’establiment si accepta la moneda local. A més, es pot trobar la llista actualitzada d’establiments a l’app Vilawatt.

Qui pot comprar els bons de consum Vilawatt?
Qualsevol persona que resideixi o treballi a Viladecans i estigui donada d’alta (o es doni d’alta abans del 29 de desembre) a la moneda local digital Vilawatt. Els bons es podran comprar fins a fi d’existències.

Vilawatt

Com s'aconsegueix un bo?
A través de la l’aplicació mòbil Vilawatt. Cada bo té un import fix de 50 ₩ (1₩ = 1 euro). La persona usuària aporta la meitat i l’Ajuntament l'altra meitat. Per tant, cal haver carregat al compte Vilawatt 25 euros per cada bo que es vulgui adquirir. Per sol·licitar el bo, cal fer-ho a l’apartat ‘Campanyes de bons’. La transacció quedarà reflectida dins l’apartat ‘Els meus bons’.

Quants bons Vilawatt es poden comprar?
La campanya de Bons Vilawatt 2023 va començar oferint fins a tres bons. Però, des del 21 de desembre, s'amplia i cada persona pot adquirir els següents bons:

  • 2 unitats del ‘Bo Comerç’, per comprar en botigues.
  • 2 unitats del ‘Bo Restauració’, per al consum en bars, cafeteries i restaurants.
  • Fins a 3 unitats del ‘Bo Verd’, per gastar indistintament en comerços o restauració. Sota petició subjecta a condicions. Consulta-les a sota.

Per tant, es podran adquirir fins a un màxim set bons per persona i, per tant, convertir així fins a un màxim de 175 euros propis en 350 euros totals per gastar.

S’ha de complir alguna condició per obtenir aquests bons de consum local?
En el cas del Bo Verd sí hi ha condicions, ja que premia el compromís personal amb l’objectiu de Viladecans de caminar cap a una ciutat climàticament neutra. En el cas del Bo Comerç i del Bo Restauració no cal complir cap condició i el pot carregar la mateixa persona usuària a través l'app.

Les condicions per accedir-hi al Bo Verd, però, són molt assequibles. Pots adquirir un bo per cada condició d'aquestes d'aquestes tres que compleixis: ser titular d’un contracte de subministrament elèctric domèstic amb energia 100 % renovable (amb Vilawatt o amb qualsevol de la vintena de companyies comercialitzadores verdes del mercat elèctric actual), fer autoconsum o alinear el teu consum a les hores de màxima producció de fonts renovables. Per poder optar als Bons Verds cal emplenar prèviament aquest formulari. Segons les condicions que compleixis podràs adquirir una, dues o tres unitats del Bo Verd.

Quan es poden comprar els bons de consum?
La compra es podrà fer a partir de les 9 del matí del 15 de desembre i s’allargarà fins al 31 de desembre del 2023 (si no s’exhaureixen abans les existències de bons).

Quan es poden gastar els bons de consum?
Del 15 de desembre de 2023 al 31 de gener del 2024, tot coincidint amb les campanyes comercials de Nadal i de Rebaixes.

Què passa si arribat el 31 de gener no s’ha gastat el bo de consum?
Qualsevol despesa feta amb un bo consumeix a parts iguals (al 50 %) els diners aportats per la persona i l’Ajuntament. Un cop acabat el termini per gastar els bons, si queden pendents diners, es mantindran en el saldo només aquells corresponents a l’aportació personal. Per exemple, si del bo de 50₩ quedessin 20₩ pendents, a partir de l’1 de febrer el bo desapareixeria i al saldo del compte veuries ingressats 10₩ (el 50% aportat per tu al bo). D’aquesta manera, mai perdràs els diners que has aportat, només l’oportunitat d’haver gastat els diners aportats per l’Ajuntament.

Què es pot fer amb els Vilawatts (₩) romanents a partir del’1 de febrer?
En qualsevol moment, el saldo present al compte personal es pot gastar als comerços adherits a la Moneda Vilawatt. També en tot moment es pot demanar el reintegrament al compte bancari personal, tot convertint-lo de nou a euros.

*Aquesta campanya està limitada a la venda total de 3.378 bons. Els bons es podran comprar fins a fi d’existències.

Equip Bons Vilawatt

C. del Doctor Reig, 81-83
08840 Viladecans

(Al costat del Mercat de la Constitució)

Horari: De dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 i de 16:00 a 18:30
Telèfon: 662 194 278
Email: bons@viladecans.cat

vilawatt